Gitároktatás

Tizennyolc év hangszeres és tíz év tanítói tapasztalattal fogadom szeretettel mindazon érdeklődőket, akik szívesen megismerkednének közelebbről a gitározás fantasztikus élményével és továbbfejlesztenék magukat újabb és újabb szintekre.

Gitároktatás

A zenei előképzettség nem feltétel és korbeli megkötés sincs. Tanítványaim közt éppúgy akad 5 éves, mint 69.

Minden zenei stílusban, akusztikus és elektromos gitáron egyaránt adott a lehetőség a tanulásra. Fontos, hogy klasszikus, fémhúros akusztikus vagy elektromos gitáron kezd-e a tanulni vágyó, szívesen adok tanácsot ennek kapcsán.

Az első megbeszéléssel egybekötött alkalom ingyenes, mely során képet kapok a tanuló céljairól, elképzeléseiről, ami alapján kialakítom egyéni, személyre szabott tantervét.

Az órák 45 percesek, áruk minden kottát és tabulatúrát magában foglal. Az otthoni gyakorláshoz a tanult számok gitáron feljátszott hanganyaga is rendelkezésre áll 4 különböző gyorsaságban, a lehető legnagyobb hatékonyság érdekében.

A tanulás baráti hangulatban, kellemes légkörben, bátorítással és inspirációval telve zajlik. Türelemmel és segítőkészséggel fordulok tanítványaim felé, hogy mihamarabb megvalósíthassák céljaikat.

Ha kedvet érzel magadban, már kezdhetjük is a tanulást, hogy eljátszhasd kedvenc számaid, és magával ragadjon a gitározás csodás élménye!